free poker
Dobro došli na službene web stranice Službe za zapošljavanje KSB/SBK Travnik. Ugodno razgledanje sajta.
On-line forma za oglase

Prijavu potrebe za radnikom ili oglas za objavu dostavljate Službi za zapošljavanje SBK/KSB Travnik na propisanom obrascu za posredovanje na linku POSLODAVCI ili kroz On-line formu.

Po prijemu podataka Služba za zapošljavanje Vaš oglas će objaviti obavezno na našoj internetskoj stranici.

On-line forma za oglas

On-line forma

8. Sajam zapošljavanja

Služba za zapošljavanje Srednjobosanskog kantona/Kantona Središnja Bosna uz podršku Federalnog zavoda za zapošljavanje i Vlade Srednjobosanskog kantona organizuje 8. Sajam zapošljavanja. Sajamske aktivnosti će se održavati dva dana i to kako slijedi:

  • dan, 07.05.2018. godine u Franšiznom centru u Vitezu, u period od 10:00 do 14:00 sati bit će održan Okrugli sto na temu “Primjena Zakona o obrazovanju odraslih i njegov uticaj na zapošljavanje”. U radu Okruglog stola osim Službe za zapošljavanje SBK/KSB će učestvovati predstavnici Skupštine i Vlade SBK, predstavnici Ministarstva privrede i Ministarstva obrazovanja SBK, predstavnici Sveučilišta Vitez, te predstavnici Općina, poslodavaca i drugi.

 

  • dan, 08.05.2018. godine u Franšiznom centru (HOTEL CENTRAL) u Vitezu, u period od 10:00 do 15:00 sati bit će održan Sajam zapošljavanja na kome će uzeti učešće oko šezdeset poslodavaca i preko hiljadu nezaposlenih osoba.

 

Ovo je izuzetna prilika za nezaposlene i poslodavce da se direktno upoznaju sa ponudom i potražnjom na tržištu rada.

 
Anketa
Vama, kao poslodavcu podsticaj je potreban...
 
Ko je online ?
Trenutno aktivnih Gostiju: 52